توضیحات کلاس :
در دوره ایلاستریتور به مفاهیم کامل تری از این نرم افزار میپردازیم ایلاستریتور از جمله محصولات گرافیکی پرطرفدار ارائه شده توسط شرکت ادوبی می باشد. این نرم افزار برای نخستین بار در سال ۱۹۸۷ منتشر شد و از همان زمان تا به امروز ، طی فواصل زمانی منظم ، همواره بروزرسانی شده و ارتقا می یابد. درحال حاضر ایلاستریتور به عنوان بخشی از Adobe Creative Cloud نیز موجود است. ( Adobe Creative Cloud نرم افزاری مبتنی بر فضای ابری است که مجموعه ای از نرم افزارهای شرکت ادوبی را به صورت یکجا در دسترس کاربران قرار می دهد.) نرم افزار illustrator ، ابزاری قدرتمند برای ایجاد آثار هنری با کیفیت می باشد که بطور گسترده توسط بسیاری از طراحان گرافیک ، طراحان وب ، هنرمندان بصری و تصویرگران حرفه ای در سراسر جهان ، مورد استفاده قرار می گیرد. این نرم افزار شامل بسیاری از ابزارهای طراحی پیچیده است که می توانند زمان مورد نیاز برای خلق تصاویر را کاهش داده و کار طراحان را بسیار سهل نمایند.
کاربرد دوره ایلاستریتور (حرفه ای)
ایلاستریتور در اصطلاح ، یک نرم افزار گرافیکی برداری است. این نرم افزار عموماً جهت طراحی وکتور ، طراحی لگو ، انواع تصاویر دیجیتالی و چاپی ، پوستر و بنر ، نمودار ها و انواع آثار برداری ، مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین از دیگر موارد کاربرد دوره حرفه ای نرم افزار ایلاستریتور ، طراحی قالب ها و آیکون های مورد استفاده در دنیای وب است.
گرافیک برداری در ادوبی ایلاستریتور
همانطور که گفته شد ، یکی از مهم ترین ویژگی های نرم افزار illustrator ، برداری بودن آن است. این بدین معنی است که کیفیت آثار ایجاد شده در ایلاستریتور ، مستقل از رزولوشن می باشد و یک تصویر ایجاد شده در این نرم افزار ، می تواند بدون کاهش کیفیت ، در هر اندازه ای ، بزرگ یا کوچک شود. این درست نقطه مقابل نرم افزار فتوشاپ است. چرا که در نرم افزار فتوشاپ ، تصاویر ایجاد شده ، وابسته بر رزولوشن و مبتنی بر پیکسل ها هستند. به گونه ای که افزایش سایز تصاویر ، افت کیفیت آن ها را به دنبال دارد. مجتمع فنی برگزار کننده این دوره ایلاستریتور، ایلاستریتور همین گرافیک برداری مبتنی بر معادلات و روابط ریاضی ، سبب گشته تا ایلاستریتور به عنوان نرم افزاری قدرتمند در زمینه ی طراحی لگو و نیز طراحی تصاویر چاپی مورد استفاده در ابعاد بزرگ ، مانند بیلبوردها ، شناخته شود.
illustrator فایل ها را در چه فرمتی ذخیره می کند؟
برای خروجی گرفتن در نرم افزار ایلاستریتور ، می توان از فرمت های گرافیکی برداری نظیر SVG ، PDF ، EPS ، WMF و VML بهره برد. همچنین می توان طرح های لایه باز موجود در ایلاستریتور را به دیگر نرم افزار های ادوبی ، نظیر فتوشاپ ، منتقل کرده و در آن جا پردازش نمود. از دیگر فرمت هایی که نرم افزار ایلاستریتور برای ذخیره ی فایل ها ، از آن ها پشتیبانی می کند ، می توان به dwg ، dxf ، bmp ، emf ، swf ، jpg ، png ، txt ، tif ، gif و … اشاره نمود.
تاریخچه Adobe illustrator
اولین نسخه از این نرم افزار ابتدا در سال ۱۹۸۷ برای مکینتاش اپل منتشر شد. نکته قابل توجه این است که این نسخه از نرم افزار ، قابلیت حالت پیش نمایش را نداشت و کاربران برای مشاهده حاصل کار خود بر روی فایل اصلی ، نیاز به باز کردن یک پنجره ی جدید داشتند. نسخه دوم ایلاستریتور نیز در سال ۱۹۸۹ منتشر شد. این نسخه ، نخستین نسخه از این نرم افزار بود که برای سیستم عامل ویندوز ارائه شد. مشکل حالت پیش نمایش نیز برای اولین بار در نسخه ۴ این نرم افزار مرتفع گردید. به همین ترتیب نسخه های جدیدتر Adobe illustrator در طی سال های بعد منتشر شده آموزش ایلاستریتور نرم افزار پرطرفدار و پرکاربرد شرکت ادوبی ، همواره درحال ارتقا و بروزرسانی بوده است
مدرک معتبر مهاجرت
پس از پایان دوره به شرکت کنندگان این دوره مدرک معتبر بین المللی تعلق میگیرد این مدرک حتی برای کسانی که به فکر مهاجرت هستند گزینه خوبی است.
دیدگاهتان را بنویسید